Bleh

God morgon eller eftermiaddag men iallfall TJA! Gick upp för någon timme och har vandrat runt huset lite...Vet nivad det är för dag idag? HALLOWEEN! Och jag ska klä ut mig idag WOOO! köpte allt som behövdes till ***** ******* men jag tar bilder sen så får ni se hur det ut =)! PUSSOKRAM!

Åsikter

Lady gaga's låt Bad Romance, yay eller nay? Den är ganska ny tror jag iaf....Själv så gillar jag låten den är ju rätt catchy och så, men tbh så tycker jag introt låter lite som poker face men annars är den bra!

tjaaa

ÄNTLIGEN är jag klar med min nya header dock så är jag inte klar min nya design...dun dun duuuuuuuuuuuunn....SL har inte hittat min plånbok så det blir helt enkelt att få skjuts av Emma på morgonen och tills SL skickar mitt nya kort och på måndag måste jag ringa CSN och fråga om ett nytt kort.....PUSS OCH KRAM!
JAG VET att bilden är upp och ner XD!

..

Som jag sa innan så håller jag på att fixa en ny design tyvärr så är jag inte bra på sånt så det tar tid men men =)

GOD MORGON!

Jag har nyss vaknat klockan är 12:41 det är faktist det senaste tiden jag har vaknat under lovet...Jag är ingen morgon pigg person men under lovet har jag gått upp runt 10-11 tiden men anyways! Idag känner jag mig sjuk men jag måste ringa SL och fråga om dom har min plånbok(du förstår jag lämnade min plånbok på bussen igår...) om inte dom har hittat den så måste jag ringa CSN och fråga om ett nytt CSN kort och så måste jag mejla SL om ett nytt SL kort...aja hoppas det går bra! PUSS OCH KRAM

Utegång

Ska dra ut och träffa lite folk, vi hörs senare! puss

LOOOOOOOOOOOOL

Jag måste bara fråga, vem e Arab?

Hemma......

Nu har jag kommit hem från Sollentuna, jag åkte dit med min mamma för att dra till tandläkaren för att kolla upp min tänder och thank god så behöver jag inte ha någon form av tandställning :D:D:D:D:D:D:DDDDDDD!  Sedan så drog jag med mami och käkade ute på någon resturang. Nu så är jag hemma och ska nog chilla under dagen och träffa lite folk senare på kvällen Jag uppdaterar senare ikväll och jag ska försöka ta lite ego bilder och fixa en ny header och en ny design på bloggen!¨

CYA LATER =)

VECKANS LÅT!

This is halloween-Marilyn Manson, man får ju den ultimata halloween känslan och Manson är ett geni.



YAY NAY

MOTLEY CRUE!: Ett utav mina favorit band! Seriöst deras musik är GUDOMLIG!! Om du gillar glamrock eller musik från 80 talet kommer du nog älska motley crue!

HALLOWEEN: Bästa årstid ever! Jag ÄLSKAR ALLT att göra med halloween godis, att klä ut sig, höst känslan. osv.





Skolan: Jag orkar inte med all stress på plugget, MER LOV TACK! UGH...

GOD DAG eller natt?

Nu är jag här och sitter med min älskade lucy<3 Vi är två tuffingar och lyssnar på sång om ingenting bara för att vi får minnen av sjuan när vi hör låten hehe....Nu ska jag leka hårding och lyssna på sevendust ett band jag har börjat lyssna på idag =) Jag har inte gjort mycket idag bara chillat och pluggat lite =)!
Gammal bild =) men vi gillare!


MIN DATOR ÄR TILLBAKA!

Nu är det så här att igår så var jag hemma och kollade på tv me Anna och Lucy. Sen så hör jag att någon ringer på dörren och då öppnar ajg dörren så är det min morbror som har en ny batteri laddare till min dator WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE JAG VAR EXTREMT FUCKING ÖVERLYCKLIG!!!!WOOHOO :D:D:D:D
Nu ska min blogg leva igen hahahah PUSS!

asswr

Hej sitter här på mamis dator! ;D Har pluggat i 5 timmar! usch jag hatar natur lol, imorgon har jag priv i natur och jag förstår fortfarande inte på allt :s....Aja jag kommer skriva roligare inlägg när min dator är tillbaka CIAO!


.

Jag tycker om att titta på filmer och låtsas att jag är med i filmen.


Höst bilder

Två oredigerade höst bilder jag tog för några dagar sen! (:



God Eftermiddag!

Tjo just nu sitter jag i mitt vardags rum och lyssnar på Manson jag har lyssnat på honom på ett tag får en massa gamla minnen från hans låtar haha.... Idag ska jag plugga Natur inför provet på måndag kul... x) Jag har inte mycket att säga lol utom att jag saknar min plattång och att jag måste vänta tills tisdag för att få den tillbaks
:( aja vi ses sen!


Plugg material!

Osminkad med lockigt hår! Detta bjuder jag på!


YOOOOOOOOOOOOUPDATE!

OMG JASMINE LEVER O:!!! Jag kommer inte vara lika aktiv som förut pga att jag har ett liv och att jag har för mycket plugg och min labtop är paj :'''''''''(! Nu ska jag plugga musikens språk Italienska.


RSS 2.0