..

Jag har bestämt nu att jag ska godis banta nej jag vill inte bli smal men jag äter redan för mycket ute mat och jag gillar inte godis så mycket! Så efter jag har käkat chokladen jag fick av Tilde på min födelsedag säger jag HEJ DÅ GODIS!

ska dra och kolla på Wizards of waverly place PUSS!



MAAAAT <3333

Sitter nu och käkar en nyttig middag som baserar av kyckling,avocado,tomater,bröd,tsatsiki och apelsin juice <3 jag är typ helt beroende av apelsin juice haha aja nu ska jag kolla på H2O PUSS !


HEJ

Ja som ni ser så har jag ändrat på min bloggdesign, dock är den inte klar! Min underbara söta fru Tilde håller på fixa min nya design och hon ville bara visa färgen i bakrunden :D det blev fint men aja idag har jag icke gjort mycket! Jag är as sjuk blev smittad av Nozzi så jag stannade hemma och chillade typ eller jag vaknade av Yodie som skulle dra till skolan runt 8 tiden så jag satt med henne medans hon käkade frukost jag skulle egentligen haft visat henne vägen till buss stationen men mamma sa till mig att stanna inomhus pga att det blåste mycker ute och jag är sjuk såatteh Yodie drog ut själv! Sedan så somnade jag om medans jag lyssnade på min käraste IPOD <333 jag drömde om att jag hade ett rum som var rätt lik våra klassrum på sättet att på en sida har dom glasväggar och att anden i Aladdin bodde hos mig det var väldigt weird hmmm...... Sedan så vaknade jag och så kollade jag på She's all that, gud vad jag älskar den filmen ååååååh men efter jag hade sett filmen så chillade jag bara hära tills mamma kom hem med lunch till mig och efter vi ahde käkat drog vi till läkaren och hämtade intyg till skolan och sen så drog vi till Barkaby bibliotek för att skaffa ett låne kort till mig. Egentligen så skulle jag bara ha kortet till skolan men så var det så att jag hade till slut lånat två böcker ett av dom handlar om Mötley Crüe och den andra om Iron Maiden! HELT FUCKIGN AWESOME :D Nu sitter jag hemma och hostar som en bajskorv! Aja ska tagga nu jag kanske ska städa mitt rum om jag orkar! XD

Mitt fina stökiga rum...NOT

Böckerna jag lånar!

Dagens outfit/dress code grej

Kofta: Gina Tricot
T shirt: Köpt i thailand
Kjol: JC
Tights: kommer fan inte ihåg
Skor: Köpt i London


YOYOYOYODIE GÄSTBLOGGAR JAO!

Eeey jag är fett inne på vad som händer på tvskärmen eftersom Jasmine och jag sitter och tittar på Kendra! Och seeen ofc så är ju Holly med och jag kan inte låta bli att dräggla efter Holly! OOOCCCCHHHH EN SAK TILL JASMINE HAR FIXAT SITT TANGENTBORD TILL SVENSKA WOHOO - VEM HURRAR INTE HÖGT FÖR DET???!!!

Jasmine; *snyft
Jag: *Tänker; Jessica*
XD

OCH sen, vårat intressanta samtal igår kväll:
Jasmine: Jag vet inte ens vart alla demdära köping, norrköping och dem ligger. *suck*
Jag: JAG VET!
Jasmine: Vart?....
Jag: I SVERIGE :D *happyface

Natten gick också mycket ut på att prata om både oseriösa och seriösa saker - och det läskiga är att sen på morgonen när båda vaknade det första vi sa till varandra varandra " JAG DRÖMDE OM DIG I NATT"

Lols, men vi båda är trötta nu och vi ska nog lägga oss. Dock en grej jag måste få sagt.

Tack Jasmine, för att du finns och du anar inte hur glad jag är att jag gick på Kill Hannah konserten fastän jag var sjuk. För jag hade aldrig träffat dig eller flera av er andra, Becky, Nozzi...osv osv. Tack för att ni finns tjejer, ni ska bara veta hur oerhört tacksam jag är. Ni finns verkligen där när man behöver er och jag lovar att jag finns där för er så som ni finns för mig.Livet ut bitches<3


I am bored!

 

VAD ÄR DU FÖDD TILL ATT BLI ?

Sångerska.

[ ] du får ofta höra att du sjunger bra
[x] du gillar att stå på scen
[ ] du har mer än en gång fått höra att du kan bli sångerska/sångare
[/] du älskar att sjunga
[ ] du sjunger så fort du får tillfälle
[ ] du drömmer om att sjunga på en stor scen och inför miljoner människor
Totalt: 1,5

SKÅDIS

[x] du älskar att spela teater
[x] du får ofta höra att du är en liten teaterapa
[/] du brukar springa runt och spela olika "roller" när du får chansen  
[X] du tycker att den verkliga världen kan bli lite tråkig ibland
[X] du gillar uppmärksamhet
[x] du drömmer om att spela huvudrollen i en stor teaterpjäs inför miljoner människor
Totalt: 5,5

FOTOMODELL

[/] du får ofta höra att du är vacker
[x] du gillar att vara med på kort
[X] du brukar posera framför spegeln när ingen ser
[/] du missar nästan aldrig ett avsnitt av Top model
[x] du har mer än en gång fått höra att du skulle kunna bli modell. Vette fan inte why jag är kort!
[ ] du drömmer om att åka runt och bli fotad i hela världen

Totalt: 3,5

POLITIKER

[x] du sitter klistrad framför TVn var fjärde år när det är val
[x] du har fått höra att du borde bli stadsminister
[x] du gillar att redovisa inför hela klassen i skolan
[X] du tänker ofta på hur sverige skulle kunna bli bättre
[ ] du missar nästan aldrig politiknyheterna eller debatt
[ ] du drömmer om att stå i USA och resepentera sverige
Totalt: 4

BIRTHDAY!

Mitt födelsedag var bät fick en massa underbara presenter av mina brudar! :D Hade en tjej middag med Antonella,Antonella,Becka,Becca,Sara,Vickan,Yodie,Chrys,Matilda,Tilde,Nozzi! Vi hade tacos till middag (Veggo barnen käkade ägg! och snackade en MASSA politik! Efteråt drog jag ut med Matilda och Becca till busshållsplatsen pga att dom var tvugna att dra tidigare och vi hade muhammeds ballar och höll på med blondin skämt :p! Sen när jag var hemma käkade vi tårta fett god var! :D sen öppnade jag mina presenter vilket var awesome! Skit fina presenter fick jag! Sedan drog vi ut och chillade vi Björkeby skolan och höll på att köra sanning och konka jag tänker inte säga vad vi gjorde för grejer säger bara att nån av oss fick flasha framför en kamera! Aja blir det bilder PUSS!



Yodie,Becka och Matilda!

Antonella,Becca och Becka :D



Tilde and I!

Sara och Antonella



Antonella sötnos!

Jag och min fina "sexton" tårta



Yodies arm,Becka,Christelle the ginger kil och Antonella!


Tilde,Antonella,Becka och Victoria!


:D

Jag vet att jag suger på update! men blah jag laddar up bilder från igår snart! Nu väntar jag på Yodie som skulle bara dra hem en snabbis sen så drar hon hit igen och då ska vi ha filmkväll! Jag ska nog inte till skolan imorgon jag blir bara mer och mer sjuk >:!


Bleh

Idag var helt ok, började tidigt idag i skolan (klockan tio över åtta USCH!) aja men vi hade idrott först men dock så gjorde vi inget pga våran idrotts lärare vill bara visa oss runt och grejer. Efter det hade vi Matte A usch och senare så drog jag ut och chillade med tre brudar i min klass i våran lunch rast, dock så käkade vi inte lunch men det var nice att bara ta det lungt och snacka helt öppen tjej snack med dom! :) efter det hade vi ett Diagnos prov i Svenska A usch igen dock så var det ett enkelt prov men jag var bara så utmattad att jag nästan hade somnat på under proven men jag klarade av det! Efter det slutate jag och råkade gå mot fel busshållsplats (det är ett stort område och det är min tredje dag i skolan!)  så såg jag att bussarna åker förbi Viksjö så jag hälsade på Becky i Fjällenskolan och sen drog vi och käkade på BK med Sara och det var mys och nu är hemma och har lite grejer att göra usch once again!

Saker att göra!
Städa och damsuga.
Fixa till afficherna
Tona om håret och jag pallar
fixa mitt skrivbord och hylla!

aja ses bitches!

Lyssnar på: California-The Kooks

STAGEDIVE DAY OUT FESTIVAL 09' <3

Underbart var det! Banden var bäst! Laurence och Simon i My Passion kom ihåg mig :D! Sångaren i Lower Than Atlantis var lite små packad och frågade om jag och Nozzi ville kommer till hans hotell rum och ha sex med honom GAHAHAHAHAH han var seriös (lite full) men seriös fast vi bangade!

Band vi såg
Bridges
Lower than Atlantis
My Passion
Paige
Attack! Attack!
Hadouken!
Sonic Syndicate
Dance Gavin Dance
The Ghost of a Thousand
Lite av Millencolin.

Fy vilken kväll biljetten är fullt med autographer! Min kropp är fullt av pain pga allt dansande och hoppande! Tyvärr har jag inte bilder att ladda upp pga kamerabrist!
Aja ska dra puss!
Lyssnar på: Fifteen-Aiden.

HEJ

Hej tomater! Här sitter jag hemma och kom kanske för en timme sen hem från skolan :)! Vi hade ett litet prov i Svenska och ett läsförstålese! Provet gick skit men läsförståelsen blev nog bra. Aja BTW nya skolan är bra går i en klass smo heter SP1A mm intressant jag vet! Ett av våra mentor är lite crazy Haha han har konstig humor LULZ och maten är godare än rödabergs(inte att det är svårt att laga mat som är godare än rödabergs!). Aja efter skolan drog jag till veddesta och köpte mer röd hårfärg (ska färga håret rött om nån vecka) och 2 sunsilk redhead shampoos och venus rak gel! Nu är jag hemma och ska städa eländet kallat mitt rum vi ses puuuuuuuuuuuuuuuuuss!


Herre Gud

Jag kan inte sova klockan är 01.54 jag vet inte värför, jag undrar om det är för att jag är nervös att börja i ett helt annan skola där jag inte känner någon eller att jag har blivit van vid att sova från klockan 3-5 på morgonen och att vakna klockan 12-14 i efter middagen! Jag tror att det är blandat men mer av att jag har bara skaffat dåliga sömn...eh...vanor?

Ja du så jag sitter och bloggar och innan så hade jag tråkigt och kollade på nån kvinna på the Tyra Banks Show somvar extremist med att hon är Kristen! Asså förlåt men jag kan inte stå ut med extemister när det kommer till religon! Jag tycker knappast om religon! Nej jag har inte föredommar jag accepterar folk vad dom än har för religon I don't give a crap! Jag gillar bara inte hela grejen och har jag föredommar mot extremister? Nej men jag vet inte om jag skulle ha lät umgås med en extremist!
 
IALLAFALL på tal om sak så såg kvinnan hålla på och prata SJUKA!!!OCH JAG MENAR SJUKA SAKER!!! Om att 9/11 och Tsunamin var gud sätt att "tömma världen från onda människor"! Mamma och pappa jag vill hälsa tack att ni inte tvingade mig i nån religon och lät mig växa upp för tro vad jag vill! Iallafall det syns tydligt att kvinnan är sjuk och behöver kastas in i ett låst rum och att dom bränner upp nyckeln! 911 var ett utav de mest tragiska händelsen i världen "god knows" hur mycket folk har dött och drabbats av denna dag! Och samma sak med tsunamin! så det är bra en massa barn bli föräldrarlösa och att folk dör herregud! Kvinnan åsikter om homosexuella vill jag inte kommentera utom att jag har lust att kasta in Jeffree Starr och Chris Crocker i rummet där hon bor i mental sjukhuset jag vill skicka henne till det skulle få mig och bli lycklig!

NEJ! Som sagt jag accepterar folk vad än har för religon bara dom inte kommer fram med en massa föredommar eller försöker säga att kommer brinna i helvetet! Jag menar jag slutade med emo fiaskot(stavning?) för nåt års sen så detta är inte nån 15 årig tjej vill höra tack!

aja here is the link! http://www.youtube.com/watch?v=X1Ck4m9EXeo

PUSS OCH KRAM<33

YES

      Aja ska fixa lite ditt och datt till skolan och här får ni en bild på mig i rött hår fast det är mer rött irl :D!


Hemma!

Lol nu har jag nyss kommit hem Ehe! :D Har rött/brunt hår men det ser ut som mens i solen hahaha! Gratta Floop han kom in på Kungsholmen och han är min bror och han äger er bitches!



Är hos Becky!

Är nu hos Becky och färgar håret!
PUSS!
SVENNE BANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

God Morgon!

Aja nu har jag gått upp vid tolv tiden vilkat är det tidigaste jag har gått up hela veckan WOO! Men jag känner mig sjuk gaaah det är sista dagen av sommarlovet! Jag ska se till att gå sova senast klockan 23.00! Jag ska dra och köpa hårfärg i Veddesta och sen drar jag till Becky och så! Vad fan, är det bara min skola som inte har lagt upp mitt schema för terminen GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH >:!

Saker att göra idag!


• Färga håret!


•Fixa kläder till imorgon!


•Kolla på bus tiderna, till imorgon!


•Betala till designern!


•Sova tidigt!


Marc Jacobs!

Marc Jacob's nya höst collection!
HISS ELLER DISS!




I say Hiss åt kläderna!
Diss åt modellerna som bara blir smalare och ser sjukare ut varje fucking år!

Kom nyss hem!

Kom nyss hem från Becky hade det skit mys med Becky,Yodie och Blondie! Vi chillade och så i Beckys rum och blev BAJSFLUMMIGA lol! Sedan så fikade vi och så med Beckys familj och det blev en massa god fika! Efter det så käkade vi på en pizzeria jag och Blondie käkade SCHEBAB! och Yodie käkade inte och Becky käkade en hawaii pizza som tog 987654324567 år för att bli klar för att pizza killarna glömde bort om det så hon fick nån extra mini pan-pizza helt gratis! Sen drog Blondie och jag och brudarna fortsatt att chilla i pizzerian och vi pratade mest om en massa privata saker jag inte tänker nämna i bloggen! Efteråt tog jag bussen hem och jag hade tur att inte bussen gick värsta omvägen genom viksjö!

BTW MESSAGE TO BLONDIE: "Womanizer" är benämningen på en man som dejtar eller har förhållanden med flera kvinnor samtidigt. HAHAHAHA ägd!!!!!!!!!!!!!1

Ska dra nu mina söta tomater!!PUUUUUUUUUUUSSSSSSSSS!


Tar bara en random bild på mig och becky pga av jag inte har några bilder från idag!

Utgång

Becky fyller år idag! Nu ska jag dra och fira med henne och Yodie och Matte!

PUSS!<3


GRATTA BECKY ITS HER BDAY BITCHES!<33

Jag var tvungen

Jag såg vad fröken bimbo Dessie skrev om att vara blondin så jag skriver om värför jag alltid kommer vara brunett! Jag menar inget illa om blondiner! Jag har tråkigt och hade lust att skriva denna inlägg!



Jag är snyggare som Brunett
Folk tar mig på allvar (jag kommer bli attackerad av alla mina blonda kompisar! XD)
Om jag får en solbränna eller använder brun utan sol (vilket jag kommer inte nog att göra) så kommer det se naturligt ut!
Jag behöver inte tappa hår för att få behålla mitt fina hårfärg!(HAHAHA EGO)
Det finns för många "blondin bloggare" där ute hahaha
Brunetter är snyggare, thats it!

IM BORED

Utseende

[/j] Jag är kortare än 160cm. Jag är 160 LOOOL
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[/] Jag har många ärr. (inga alls!)
[/] Jag blir lätt brun. (haha no)
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg. jag har tröttnat på det svart bruna ska färga på onsdag
[/] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg. 
[I WISH!] Jag har en tatuering 
[/] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[/] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.


FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[/] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[/] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.


SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar
[XXXX] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[/] Jag gör nästan alltid mina läxor. beror på ämnet ju!
[XXXXX] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes(eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER
[XXXx] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion. skäms inte över det! :p
[ ] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.

[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.


HÄLSA
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[/] Jag har suttit hos läkaren med en vän. tandläkare 
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma. haft


RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[x] Jag har varit i USA.
[/] Jag har varit i Afrika. mellan landat


ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen. LOL DOHEE
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat en moppe.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet. LOL idag faktist XD
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[?] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi. tyvärr
[ ] Jag har åkt snowboard.


FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[x] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.


ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[XXX] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har gjort mig själv illa med avsikt.
[x] Jag har vaknat gråtande.


DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar
[/] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.


MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera.
[ ] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[/] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[XXXXXXxx] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[HAHHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHHA...HAHAHA.....HA ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[/] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.(inte alltid)
[/] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[x] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[/] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[x] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[/] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag biter på mina naglar.
[x] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga.

IDAG :)

Har varit med Yodie och Becky idag, vi åkte in till stan träffade Krat@EC och sen så såg Emelie från min gamla skola vilket var kul! Har saknat henne jätte mycket och sen drog vi och käkade på donken och tog lite knas bilder och sen så promenerade vi runt stan och så satt vi vid den där bron mellan gamla stan och TC och snackar om politik och samhälle lol vi är geeks XD. Aja nu kom jag hem nyss och jag ska chilla och ta det lungt och imorgon drar jag till Becky och chillar!
PUSS!


Becky!Jag(FAIL) och Yodie KNAS

GOD MORGON (eller eftermiddag!)

YOOOOOOOOO jag gick upp nyss klockan är två på eftermiddan typ aja ska nog träffa Yodie och Becka senare.
PUSS :*
Lyssnar på: Vampire-Cradle of Filth
 
Gammal bild LOL


Lucy<3



Vi har känt varrandra i fem år, och sen haft underbara och hemska minnen. Vi har gått genom mycket tilsammans men det har alltid varit tillsammans. Varje sekund vi tillbringar tillsamman betyder så mycket! Jag älskar dig Lucy! Vi två livet ut!
<333

Denna Vecka!

Ok ny blogg hehe hej folk! LOL! Denna vecka var typ den sista "hela" veckan utav mitt sommar lov, nästa torsdag börjar skolan *suck* aja men nu tar min sista vecka utav mitt sommar lov slut >: (eller i teknisk sett tog slu nio minuter sen) men så har min vecka varit

Måndag: Så träffade jag på Becka och Yodie i stan först och hade picnik(stavning?) i årsta bron vilket var underbart sen träffade vi på Lellah och hennes syster lite grann innan hon åkte tillbaka till Falun där hon bor och sen efter Lellah och co. hade stukit så drig vi tre och träffade Nozzi och Tilde vilket var kul!

Tisdag: Ung 08 med Yodie och co. och vi var lite med Izzy och co. och en massssssssssssssssssaaaaaaa fjortisar och så.

Onsdag: Chill dag sov hos Izzy och det var mys!

Torsdag: Så åkte jag och Izzy in till stan för att möta Becka och dom och såg vi på familjen vilket var AWESOME! <3

Fredag: Legade hemma för det mesta och så var jag lite med Izzy som hade sovit hos mig kvällen innan.

Lördag: Träffade folk i stan och gick på The Voice men stack efter en kvart eller så för att den började bli helt BOOORING och sen så träffade vi på Anna och Chrys som jag inte hade sett innan Fredag och sedan så drog vi på Petter spelningen FRONT ROW (ALMOST) CENTER!!

Söndag: Chillade hemma och städade mitt hemska gaderob.

aja här kommer lite bilder från veckan.

årsta bron <3



Jag och Becky <3





Lellah,(oseriösa) jag och Becky


Aja uppdaterar nog imorgon (eller senare på dagen) eller senare ikväll.

Puss Jasmine

RSS 2.0