Jag har tråkigt!

Jag vill ha höst lov! Livet är tråkigt och jag kollar på Sex and the city<3 Jag har aldrig varit i New York men jag vill dit!!! Jävla mamma som avbokade våra New York resa i sommar pga av privata anledningar, uggggh jaja jag fick åka till Sicilien och London jag ska inte klaga haha...... Imorgon börjar jag tidigt >: och min skola är helt underbar och fixar så att vi har Idrott A som första lektion som första lektion på måndagar....kul och vi börjar 08.20(!) Ännu bättre... Aja enligt min idrotts lärare sa att vi ska hålla på med att jogga och en massa "conditions övningar", så jag ska "glömma" mina idrotts kläder hemma.
Aja puss!

...

Reason that I suck at updating!
1) Får knappast kommentarer!
2)Tappat bloggsuget.
3)För mycklet plugg i skolan usch!
Konstig bild från igår XD

;)

Blev klar med min matte läxa och min sit up! Nu ska jag dricka 8 glas vatten XD Nu ska jag se på Skins!
BEST SHOW EVER!

OUTFIT!

Ska plugga nu! CIAO!
Dagens outfit!
tröja: Gina Tricot
Tshirt:HM
Jeansleggings:Gina Tricot
Strumpis(haha):Thailand!
Skriver mera ikväll!

TJOHO

Kom nyss hem! Har fuskat lite och käkat kebab med Rojin, Nelly och hennes syster ); inte bra aja men men jag är glad iallafall! Jag ska göra min matte läxa, göra sit ups(behöver någon form av träning!) och sen så ska jag se på pretty woman och så skriver jag mera ikväll! HEHEHE VI BÖRJAR 12.30 pga att Engelska A blev inställt!

Söndags ångest

tjo folk jag gick upp för kanske en timme sen jag är as trött och har sändags ångest....Måste städa mitt rum ugh kul och sen plugga kulkulkul....not! Skriver senare idag...

The ugly truth.

Tjo mina få blogg läsare. idag gick jag upp runt 12 och Becky had sovit över så vi chillade och kollade på high school musical hahaha cool brudar...NOT! XD Sen så drog vi in till Söder och träffade Vic och köpte våra bio biljetter till filmen the ugly truth (as bra film!) och så käkade vi på BK och snackade om lite privata saker, sedan så drog vi in till bion och kollade på the ugly truth. Shit vad jag skrattade asså den dära filmen är sååå jävla rolig! Efter filmen drog vi till Donken med Max och käkade och nu är jag hemma i mina mysiga mjukis byxor och linne! :)
Jag och Becky!
Sötaste Vic!
Max och Becky!
JAG ÄR CHARMIG!!! ;D

BLEH

Kom hem för någon halvtimme sen! Var på bio med Becky och Vic laddar upp bilder och skriver mera sen!
Har får ni en gammal bild på mig och Meagan!

XD

http://www.youtube.com/watch?v=GAR1ZN


HHHAHAAHHAHAHAH VECKANS VIDEO BLOGG!KILLEN ÄR KNÄPP!!!!

XDXDXDXDXDXXXXD

Lol tja jag är hemma med Becky vi dansar till Indiskmusik! HAHAHAHA Lol min morgon sög imorse hahahah!! Jag vaknade 45 minuet för sent och missade min buss! inte bra sen så tog jag fel buss som åkte genom viksjö....kul sen så när jag skulle byta buss så lämnade jag min plånbok på bussen!!!!!INTE KUL! HADE ALLT! DÄRA busskort,matkort(utan den får jag ingen skollunch!),bibliotekskort(måste ha till skolan annar får jag betala för en ny) och 300 kr! Men dom hittade det på bussen och jag åkte med Becky till Kallhäll och hämtade plånboken åååååh vad jag blev lycklig!!!!SKA VARA MER FÖRSIKTIG JAG LOVAR!!!


Sötaste Becky <3

seriöst

Jag är hungrig och jag vill ha pommes ugh......
Jag känner mig helt emo just nu.
Jag vill ha mat.
Jag hatar mitt hår och utväxten!
Jag hatar att plugga!
Jag hatar att jag inte fattar vad utämningsmandat och valkrestar är för någonting.
Jag hatar att jag ignorerar N****** och inte vågar snacka.
Jag hatar matte.
Jag saknar Yodie
Jag saknar sommaren

EHE JAG MÅSTE HA MAT!!!!!!!!!!!!!!!!

SP1A

Min klass var lite out of control idag lol! I allafall i Geografi A så är det så! LOL folk går in och ut i klassrummet och folk snackar eller skrattar hela tiden! Mest PGA att våran Geografi lärare kan inget om Geografi själv gahahah!
BILDER FRÅN IDAG LOL!
Bilder stulen av http://nathaliebr.blogg.se!


Robin med keps och Robin utan keps "alla springer runt som galna höns och blinda fåglar" HAHAHA BÄSTA CITATET FRÅN ROBIN UTAN KEPS LOL!

Rojin!

Folk!

Lana Montana!

Linus
Och vi avslutar med en bild på Skalle-per!


Uppdaterar nog lite senare ska duscha och plugga lite mera nu!

:D

Jag pluggar nu men jag skriver mera senare!
Oredigerad ful bild tagen någon dag sen ute i min trädgård!

YAY OCH NAY

HAHAH IM BORED






MUSIK FRÅN THE O.C:
Jag är inte världens största fan av programmet the O.C pga av att jag tycker att Micha (stavning?) Barton är skit jobbig! Men musik valet är jävligt bra säger jag! Skön musik man kan typ "chilla" till!



Hösten: Hösten är mysigt och färgerna är underbara och jag älskar halloween *emofnitter* TIHIHIH XD! Och så kan jag vara en tuffing med min skinn jacka mwuhahaha! XD






Farmville: SLUTA MED ERA FUCKING INVITES! Farmville är bara tråkigt!




BOXXY: Snälla......Hon...är...så...GAAAAAAAAAAAAAAH!!! Jag förstår inte om hon är störd eller bara försöker vara rolig och failar....totallt!

:D:D:D:D:

Jag blev nyss klar med mina läxor! MWUHAHAHAHAH jag sitter nu och kollar på idol med min kära mor! hahah cooltjej_93!!! Jag har ingen lust att dra till skolan buhu D;

:D:D:D:D:D:D:

WOOOOOOOOOHOOOOO NU KAN JAG LADDA UPP BILDER IGEN!!! XD AJA! Ska bara plugga Italienska sen så skriver jag mer ikväll!



JAPAPAPAPAP

BLOGGPUNKTSE FUCKAR TOTALT JAG KAN INTE LADDA UPP BILDER GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRr

Home Sweet Home

Kom nyss hem och ska plugga samhäll.....spännande höhöhö



Vi hörs senare i kväll!

....

Jag har lust att sluta blogga ibland ingen kommenterar längre..

Asså herre gud


Åååh herre.....gamla bilder från Höst 07-Sommar 08 XD INTE i ordning!













GAHAHAHAHHA LOOOOOOOOOOOOL XD

BLUBB

Jag blir sur!!!!!!!!!!!!!!!!!!KAN FOLK SLUTA BUSRINGA DET ÄR OTREVLIGT!

Skor!

ÅÅÅÅÅH vad min mamma är underbar! Hon köpte 2 par grymt snygga skor till mig för att använda till höst och vinter hehe ;D!





Båda par skor är från, Din Sko.
Vad tycker nu Yay eller Nay?

Blubb!

Kom nyss hem från stan! Träffade Nathalie, vic och Ioanna vi käkade på donken (igen XD) och chillade sen så köpte jag ett par tönt glasögon och så promenerade vi runt i stan! och nu så har jag nyss kommit hem och så hehe!

NI HAR SAKNAT MINA CAM BILDER....NOT! HAHA XD!!!


HAHAHAHAH XD

LOOOOOOOOOOOOOOOOOL XD

jutfasl vjb FAAAAAAN

ATT MIN MAMMA VAR TVUNGEN ATT JOBBA HEMMA JUST DEN DAGEN JAG HAR STUDIE DAG GÖR MIG SUR!
Mamma: Jasmine du får inte gå ut tills du har städat ditt rum!
Jag: ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH DÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Aja ska nog pendla in till stan för att träffa Nathalie, vi ses!

Weekend!

Tjo tomater! Här är en update av min helg!

Fredag:
Våran Sämhälls lektion var inställt så jag hade lite av en sov morgon :D Kom till skolan och mitt schema var lite weird pga att det står att jag har samhäll och Italienska samtidigt och jag drog bara till Svenskan och sen hade jag en hål timme och jag och Nathalie ch Emma satt och väntade på att Nelly skulle komma och käka med oss men sen så märkte vi att vi skulle börja om en kvart så vi käkade utan henne iaf. Efter det hade vi Matte och sen Natur som det var bara att vi kollade på någon film om havet lol! Efteråt slutade vi och så åkte jag till Vic och lämnade av mina grejer hem hos henne sen så drog vi och träffade Rasmus och så drog vi in till stan där Vic köpte ett par hängslen och Rasmus hade köpt ett par solglasögon lol sen sp promnerade vi och käkade på donken och lekte i olika lek parker! Sedan när Rasmus stack så drog jag och vic hem och sminkade oss som fjortisar haha och sen kollade vi på "livet enligt Rosa". Shit weird och cheesy film men aja! Efter filmen så la vi oss!

Lördag:
Jag och Vic gick upp runt tolv eller ett så satt vi framför satorn och fixade oss! Sen så träffade vi Rasmus i Solna C och sen så chillade vi lite runt och träffade Becky och så senare när Rasmus och Becka stack så träffade två av Vics gamla klasskompisar och sen efteråt drog vi till någon spelning med någon band som hette Stenhård! As bra var dom! Sedan så drog vi till Vic och chillade!

Idag/Söndag: Gick upp runt tolv igen och chillade med Vic lite sedan så drog jag in till stan och träffade Linnea vilket var mys för att jag inte hade sett henne på väldigt länge! Vi gick runt i gamla stan och söder och sen så kom Becky och så chillade vi och drog hem och sedan dess har jag inte gjort så mycket aja vi ses!




Det sorgliga är att denna bild är oredigerad!

Lisa och Vita från min förra skola!

en helg med Victoria och mina strumpbyxor går sönder ;(

Linnea ville inte vara med på bild :(

BLUBB

BLUBB

yoyoyo

Kom hem för någon timme sen från söder och har käkat mat hemma (för första gången i veckan haha)! Jag laddar upp bilder efter jag har duschat! CIAO.

ps.Det blev inget gästbloggande från Vic, vi glömde det lol!

srsrsrasrsrsr

Är hos Vic just nu vi fixar oss och skit! XD Vi ska träffa BEcky och Rasmus sover men vi ska nog kanske träffa han me! Vic gästbloggarnär vi har kommit hem! PUSS OCH SMEK!


HEHE

CLOTHES

DAGENS OUTFIT!


allt från HM!

YEAH

Lol Idag har varit rätt nice! Började runt 12.15 och hade Geografi A först och så fick jag jobba med Johan,Faiyaz och Abdi, Jag och Johan gjorde typ all arbete medans Faiyaz och Abdi sat dära typ lol XD sedan såhade vi Engelska A och jag och Nathalie garvade hela tiden lol SKALLEPER heheh! Efter skolan drog jag och käkade med Diana,Nelly och Rojin det var mys! Efteråt skulle vi chilla lite och så såg vi en gammal tant som försökter bära någon bord på någon rull sak helt ensam så vi hjälpte till LOL BRA ÅT MIN KARMA HAHA! Sedan så efter ett dag drog jag hem och pluggade Italienska och sen kollade jag på idol med mamma lol haha XD!

aja hej då! xD


OUTFIT!

DAGENS OUTFIT



Tshirt: HM
Kjol:Bikbok
Tights:HM
Bandana:Glitter


MY DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY LOL

HEJHEJHEJ lol hyper? Idag trodde jag att jag hade sov morgon för att Mr.Ferrari sa det men det visade sig att jag inte hade det och jag råkade skolka under Svenska lol sen hade Italienska vilket var askul faktist XD jag fick jobba med någon brud jag har glömt vad hon heter HAHAHA jag låter som en bitch lol men jag minns att hon går i Sam-Global men hon var trevlig och pratglad lol sen efter Italienskan drog jag med Emma och Nathalie till Daisy's och käkade kebab dära MUMS! Det var mysigt vi satt bara där ute och snackade mest om våran klass och vilka som var snygga hahah (A) säger INGET hära! Men Nathalie och Emma mobbade mig för min åsikt om *pip*'s snygghet hahaha D:! Efteråt drog jag till Nordea i Jakobsberg och tog ut lite pengar och sen så drog jag hem och pluggade lite Samhäll!



Nathalie och Emma!

HAHAH FAIL BILD PÅ MIG LOL


NY KATEGORI LULZ

HEJ BLOGGGGÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄHNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.....joke joke, men tja! Som ni kanske ser så har skapat ett nytt kategori som heter Charles Ingvars foton! Vilker är för mina inlägg där jag bara laddar upp någon bild jag har fotat med min kamera som heter Charles Ingvar lol Jag har lite bilder från idag! Jag laddar upp dom lite senare ska bara en dusch och så men här får ni lite fula mest oseriösa cam bilder FJÅÅÅÅÅRRRRRTIIIIISSS PÖZZZZZZZ!


ful_bratboy_93 hahaha

FJÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRTIZZ PÖZZZ JA JAG HAR FINNAR!!!!DEAL WITH IT!


HAHAHAHAHA OMG
DONT ASK DONT EVEN THINK ABOUT ASKING!!!


BLUBB!

Lol jag suger på update jag vet LOL, men idag så drog jag till skolan mhm kul...not lol! Sen efter skolan drog jag till Donken med några i min klass och käkade på donken det hände rätt mycket jag slog folk med sport tidningen och ett par straight killar hade gift sig och jag käkade pommes MUMS! sen drog vi til HM där jag köpte lite Tshirts (pallade inte ta bild) men snygga var dom! Sen drog vi hem och jag träffade Becky snabbt och nu sitter jag hemma och chillar! Hehe jag börjar kvart över elva imorgon och kvart över 12 på torsdag hehe I love life...not nej men nu ska vi inte sitta här och klaga jag menar allt är ok utom mamma som dampar men jag måste reda ut allt med N annars blir jag galen...aja vi ses!

JUST SO YOU KNOW

Min grammatik suger inte, det är bara jag som skriver extremt snabbt på min tangent bord! Nu ska jag duscha PUUUUUUUUSSSS

WISHLIST

Saker jag vill ha lol! Måste spara i 98765456789 år menmen :D
Trench coats är grymt snygga att ha till hösten och så jag kan köpa en billig variant från HM och jag ju present kortet, men jag är fortfarande nöjd med min svarta skinn jacka såatteh :)

Den här Ed Hardy koftan är grymt snygg men deras kläder är svin dyra men men kanske till jul eller något (A)
Nytt löshår behöver jag i mitt rödbruna färg och det ska vara lockigt typ som i bilden fast rödbrunt och kanske tom längre!

Uggs vill jag ha dom är inte såååå snygga men dom är extremt bekväma och praktiska att ha i vintern, hösten våren och TOM kalla sommar dagar du vet när det är molnigt och känns som oktober mitt i Juli LOL!
Den här outfiten från MArc Jacobs <3 skulle få mig att bli lycklig men jag kan bara drömma om det så jag drar nog ut i stan och kikar efter någon billigare variant! XD

JAG SUGER!

Jag är sämst på update jag vet men jag tappar bloggsuget jag venne värför MEN NEJ JASMINE SKA SKÄRPA SIG! Lol min helg har varit helt ok fredag drog jag och träffade lite folk och stack till Grönan och så och igår var jag med Sara och Vic och käkade hos Sara lol och idag har jag pluggat lol jag är duktig lol nej men vad fan ska jag skriva om hmmm....Dumma Evi har fått mig att bli kär i Ed Hardy kläder och det kostar ju 987654323456789876543 kr och jag är pank och behöver nytt löshår och så men jag 300 kr att handla kläder för i HM hehe och mamma kommer inte ge cash till mig denna månad pga att min kamera kostade bajsmycket lol!
aja jag skriver mera sen ska kolla på Eva och Adam nu CIAO BITCHES!

.

FUCK THE PEOPLE, HUMANITY IS A DISGRACE!


YE OL DAYS!

Jag saknar mina gamla dagar i början av sjuan just innan jag blev emo! När jag hade min lilla stil med randiga kläder och hade min fjåååårtis skejtare! När jag var beroende av The Kooks och Arctic Monkeys och inte hade betyg och var rätt så en naivë liten tretton årig. Jag saknar hösten 07 när alla hade playahead inte bara fjortisar och när jag var alltid hängde med Melissa,Lisel och Maria i skolan och när vi hade våra sleepovers! Jag saknar när jag och Victoria höll på med våra Ernest Hugo! BAJS HÖSTEN OCH VINTER NOLL SJU WAS TEH SHIAT!!! <3


DAG

Jag är sur jag pallar inte skriva om min dag ni får bilder istället! Säger bara att jag blir as ful på bilder!




JAG OCH ROJIN!

TIPS

Nadja - Hon från dokumentären Klass 9A om Fuck...:
Älskar ditt hår, hur får du det så snyggt? :)

SVAR: Tack för komplimangen föresten! Men mitt hår ser inte ut sådär så mycket längre, men du får tips iallafal!

1. klipp upp ditt hår väldigt mycket ingen måste men det blir snyggare då.

2. spraya lite hårspray på rötterna i håret och sen lite snabbt över hela håret.

3. använd en tupperings kam och tuppera inåt!

4. sen så spraya mera hår spray över hela håret.

5. sen om ditt hår ser extremt rufsig ut, så kan du försiktigt jämna ut det med en vanlig borste så det du blir nöjd!

6. när du är helt nöjd spraya hårspray runt hela håret!

OBS!: Gör inte detta varje dag det sliter och skada håret som fan använd inpackning i håret om du ska det!

Fuck...

Du måste sluta upp med dom hära signalerna du har alltid varit speciell för mig, fattar du inte det? Jag förstår mig inte på dig jag har gjort så mycket för dig jag har inte hållit på med andra killar för din skull jo jag vet att du inte har sagt till mig att göra så. Men du borde tänka på hur mycket du betyder för mig och mina känslor är starka och skulle göra nästan vad som helst så att allt går tillbaka som det var för ett år sen. Men med dig vet man in vad man ska förvänta, jo du har friheten att göra vad du vill och jag vet att det är mitt fel att det aldrig blev något mellan oss men det ger inte dig någon ursäkt att förvirra mig och få mig att vilja grina som en liten unge när jag tänker på dig! Du betyder mer än du anar, jag kanske inte är bra på att visa det och jag vet att jag har problem med att lita på folk men jag har öppnat mig till dig så mycket som jag vågar och med vad som har hänt så undrar jag om det var ett big fat mistake.... Men jag tänker alltid på dig och jag vet inte hur vi står men det är upp till dig...



Bild: JAZI-BEE ©


BAJS

Jag har blivit mer frisk nu jag drar till skolan imorgon after all..

                                                  
bild: JAZI-BEE©


GOD MORGON

Jag har gått upp just nu! Eller egentligen hade jag gått upp runt sju tiden pga att jag skulle till skolan men sen kom mamma och frågade mig värför jag va upp så tidigt och jag ba amen jag har skola ju och så säger till mig att jag borde stanna hemma och så drar jag och lägger mig igen så kommer mamma med breakfast in bed hehe awesome start på dagen sen så somnade jag om och nu är jag vaken lol!


RSS 2.0